Vårdande vårlack

Efter den långa och kalla vintern är mina naglar i totalt kaos tillstånd. De skivar sig, de går av, de spricker och de är torra precis som händer och nagelband är. Jag som är van att ha lite längd på naglarna och tycker att fina naglar är viktigt för mitt välbefinnande mår skrutt när naglarna inte vill med mig.

Det finns dock hopp eftersom Essie har släppt en kollektion med vårdande och stärkande lack tidigare i vår och jag har köpt ett för att testa om det kan hjälpa mig och mina sköra naglar.

   
Den första avancerade enstegsprodukten för vård & färg ger en omedelbar och långtidsverkande effekt för torra och sköra naglar. Den här vårdande formulan innehåller kollagen och Camelia-extrakt.


ESSIE TREAT LOVE & COLOR hjälper till att skydda nagelns ytskikt och att kapsla in fukt – samtidigt som den ger nageln färg.


Lacket jag har är ganska tunnt och här har jag tre lager för att det skulle täcka helt. Skulle gärna ha en lite diskretare färg  men det var väldigt urplockat på mitt lilla Åhléns när jag köpte detta. Är dock säker på att det går att måla över med annat lack och använda detta som baslack, tror mig ha hört Emma nämna detta när hon skrev om dessa lack.


För att vara på den säkra sidan och hjälpa mina naglar ytterligare köpte jag även en ny remover. Denna remover har raraste Åsa på Kashayas beauty tipsat om och ni hittar hennes blogg HÄR. Jag hoppas dessa två skall kunna hjälpa mig få tillbaka mina naglar inom rimlig tid. Ännu så länge känns det bra och på de knappt tre veckor som jag använt dessa produkter har ingen nagel gått sönder och jag börjar ana att de växt lite grann.

Har ni några supertips förutom nagelolja och vitaminer att dela med er av?

Annonser

2 reaktioner till “Vårdande vårlack

  1. Jag använder Treat Love and Colour som baslack precis hela tiden, dock i diskretare färg men de funkar perfekt som baslack! Jag föredrar dem som baslack framför att bära dem på egen hand faktiskt. Ska bli roligt att höra om de hjälper dina naglar, själv märkte jag ingen skillnad men mina naglar skivar sig typ aldrig. Det händer att kanterna går av men det beror nog mer på att mina naglar har så kraftig c-kurva och mot det hjälper tyvärr inte Treat Love and Colour. Söt färg på denna också!

    Gilla

    1. Så här långt verkar det som att det funkar faktiskt, har använt i 3 veckor nu och har inte brutit någon mera nagel sedan jag målade första gången så jag hoppas att det är tack vare lacket. Ska köpa ett diskretare till baslack framöver det är det värt om det kan hjälpa till att hålla naglarna fina.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s